Heaventools

   English English  Deutsch Deutsch

Yay! PE Explorer saved my bacon to recover some routines and constants from a dll whose source was altered and the old version never saved. That alone was worth the purchase price.

Tim Anderson,
Predator Software, Inc.

Het is een van de beste tools die ik ooit gezien heb voor binaire header analyse, Ik heb net een kopie van PE Explorer en WinHex voor thuis gekocht en ik vind dat het geweldige toevoegingen op elkaar zijn.

Ollie Whitehouse,
@stake, Inc.

One of the reasons that I bought PE Explorer was the Disassembler. Good stuff. The other reason is the GUI — it is really useful when trying to get an overview over a given PE file.

Gerald Beuchelt,
Sun Microsystems, Inc.Meer uitspraken

PE Editor: Uw Manier Om PE Bestanden Te Begrijpen.

Ontwikkeld om uitvoerbare Windows bestanden te inspecteren en aan te passen, PE Explorer biedt krachtige statische analyse en aanpassings-mogelijkheden voor EXE, DLL, MUN, ActiveX controls en andere uitvoerbare bestanden die draaien op een MS Windows 32-bits platform.

PE Explorer    PE Explorer    PE Explorer

Of u nu een geavanceerde computer gebruiker bent die zich afvraagt wat een uitvoerbaar bestand laat werken of een software ontwikkelaar die moeilijk vindbare bugs moet oplossen, PE Explorer is de software die het mogelijk maakt om de antwoorden makkelijk te vinden.

PE Explorer geeft u de mogelijkheid om binnenin deze PE binaire bestanden te kijken. PE Explorer bevat een groot assortiment krachtige analyse tools en tools om aanpassingen te maken: PE Header Viewer, Sectie Editor, Geëxporteerde/Geïmporteerde Functie Lijst Viewer, Syntax Opzoeken, Digitale Handtekening Viewer, Resource Viewer/Editor, Afhankelijkheden Scanner en Disassembler. Daarbij heeft PE Explorer een van de beste UPX Uitpakkers ingebouwd. De open API maakt het mogelijk om zelfgemaakte plugins te gebruiken.


Kijk rond in de wereld van EXE en DLL

 • Zie wat er zich afspeelt binnenin een uitvoerbaar bestand
 • Begrijp hoe een programma werkt en communiceert
 • Pas de GUI onderdelen aan van uw favoriete programma's
 • Achterhaal wat een programma gebruikt en welke DLL's aangeroepen worden
 • Automatisch uitpakken van UPX en Upack
 • Speciale ondersteuning voor Delphi programma's


Verkrijg de mogelijkheid om binnin PE bestanden te kijken

Een PE bestand ("Portable Executable") is het standard format van uitvoerbare binaire bestanden (programma's, DLL's en drivers) voor de Microsoft Windows 9x/NT/2000/XP/Vista/7-11 32/64-bits besturingssystemen. PE Explorer kan overweg met een groot assortiment verschillende PE bestanden: EXE, DLL, DLL.MUN, SYS, MSSTYLES, CPL, OCX, BPL, DPL, SCR en meer (inclusief uitvoerbare bestanden die draaien op het MS Windows CE platform).

PE Explorer ontvouwd iedere header, sectie en tabel die te vinden is in het PE bestand om te onthullen welke waarden opgeslagen zijn in die structuren. Als u een interface voor een DLL wilt schrijven zonder documentatie bij de hand te hebben, dan is de PE Explorer Disassembler de oplossing.

Met PE Explorer kunt u kijken naar, aanpassen en repareren van de interne structuren van PE bestanden met slechts een druk op de knop. Gebruik het voor serieuze ontwikkelingsprojecten, om verloren informatie te herstellen, om beschadigde bestanden te repareren, om projecten zonder broncode te reverse engineeren, om te kijken naar de geïmporteerde/geëxporteerde functies van DLL's, of simpelweg om het enorme aantal informatie bronnen in PE bestanden te reduceren naar een werkbaar formaat.

De mogelijkheden zijn eindeloos. PE Explorer geeft u een makkelijke interface om mee te werken.


Wij bieden een gratis proefversie zodat u de software kunt proberen, zonder risico’s.

Download PE Explorer
PE Explorer draait op alle versies van Windows, vanaf ’95 tot XP, Vista, 7, 8, 10 en 11.Begin Nu Met Het Onderzoeken Van Uw Applicaties!

Voor een maximale kracht om aanpassingen te maken en te onderzoeken, koop nu een PE Explorer Personal Licentie voor € 109,-. Bedrijfslicenties beschikbaar voor € 209,95. Als u alle verschillende tools die PE Explorer in zich heeft bij elkaar optelt zult u het ermee eens zijn dat dit een fantastische prijs is. PE Explorer is een koopje met al zijn eigenschappen! Het zal u uren tijd besparen én het is makkelijk in gebruik!

PE Explorer is ook beschikbaar als een versie die alleen resources kan aanpassen. Als u alleen resources aan wilt passen maar geen debugging functionaliteit nodig hebt, dan is Resource Tuner de juiste keus voor u. Resource Tuner is beschikbaar voor slechts € 44,95.

PE Explorer: Eigenschappen & Voordelen

Gebruiksvriendelijkheid is en was ons belangrijkste doel tijdens het ontwikkelen van PE Explorer. IT professionals over de hele wereld kiezen voor PE Explorer voor uitzonderlijke bestandsanalyse en zijn robuuste tools om aanpassingen te maken. Er zijn veel voordelen om PE Explorer te gebruiken, maar hier is de top 5 van de meest belangrijke voordelen:

 • Geniet van het comfort om alle noodzakelijke tools in een gemakkelijke interface te hebben.
 • Het is leuk en makkelijk voor een nieuwe gebruiker om in een uitvoerbaar bestand te gaan graven.
 • Een belangrijk en wijd erkent voordeel is de stabiliteit. Het werkt erg goed, redelijke prijs. Samen een geweldige waarde.
 • PE Explorer kan probleem bestanden openen die anderen niet kunnen openen. PE Explorer geeft aandacht aan dingen die anderen niet doen. Het is uw keuze.
 • GRATIS upgrade naar PE Explorer versie 2.00 zodra het beschikbaar komt.

Niet alleen is onze lijst met eigenschappen indrukwekkend, PE Explorer heeft ook veel verschillende mogelijkheden en verbetert de kwaliteit van software en productiviteit voor Windows ontwikkelaars.

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN

 Alle details van het uitvoerbaar bestand worden verzameld zonder het bestand uit te voeren.
 Pakt automatisch bestanden uit die UPX of WinUpack gebruiken.
 U kunt werken met beschadigde bestanden (b.v. gecomprimeerde bestanden). Als het openen van een bestand resulteert in een fout, dan opent PE Explorer het bestand in Safe mode.

GEAVANCEERDE EIGENSCHAPPEN

 Visual Resource Viewer en Editor is een van de meest handige, veilige en makkelijk bruikbare resource editors beschikbaar voor Windows.
 Geëxporteerde/Geïmporteerde Functie Lijst Viewer biedt u informatie over entry points, nummers, namen en aanroep syntaxis van geëxporteerde en geïmporteerde functies.
 Snelle Functie Syntaxis Lookup laat de aanroep syntaxis zien voor de gevonden functies.
 Digital Signature Viewer laat u de op certificering gebaseerde handtekening zien van een uitvoerbaar bestand, valideert de identiteit van de software producent en verifieert dat de handtekening geldig is en juist toegepast is.
 Kijkt in Delphi applicaties en past de eigenschappen van controls aan van Delphi forms in het bestand.
 Maakt het makkelijk om een diagnose te stellen voor bestandsproblemen, analyse, reparatie en herstel van de beschadigde sectie-headers instellingen van PE bestanden, onderzoekt PE bestands headers en corrigeert checksums, repareert beschadigde resources.
 Applicatie Manifest Wizard helpt uw applicaties om hun voordeel te doen met de nieuwe common control stijlen en weergaves beschikbaar in XP en Vista, en markeert ze met een requested execution level voor Vista.

KRACHTIGE ONTWIKKELINGS TOOLS

 PE Explorer Disassembler reconstrueert de assembly taal bron code van doel bestanden. De weergave van strings in het binaire bestand geeft u een geode kennis van sommige functies en subroutines die door dit binair bestand aangeroepen worden.
 Dependency Scanner helpt u om te leren wat de minimum set van DLL bestanden is die noodzakelijk is voor de EXE om geladen en uitgevoerd te worden.
 Automatisch ontrafelen van C++ externe entiteiten namen en geëxporteerde symbolen terug naar namen die voor mensen leesbaar zijn.
 Verwijderd de verschillende typen informatie (Debug Information en Relocations) opgeslagen in het bestand.
 TimeDate Stamp Adjuster verandert alle TijdDatum Stempels naar een uniforme waarde.

Met al deze eigenschappen heeft u meer dan voldoende redenen om PE Explorer in uw toolbox te willen hebben.

Forensisch Onderzoek van Uitvoerbare Bestanden

PE Explorer is een geweldige tool om te analyseren welke procedures en libraries gebruikt worden door een uitvoerbaar bestand zonder ooit het uitvoerbaar bestand uit te voeren — een enorm voordeel ten opzichte van debuggers als er gevaarlijke code uitgevoerd dient te worden om het te analyseren.

PE Explorer stelt u in staat om ieder .exe, .dll of .ocx bestand te openen en gelijk in het bestand te duiken. Eenmaal binnen kan de bestandsstructuur geanalyseerd worden, diagnose gesteld worden voor problemen, aanpassingen gemaakt worden en resources gerepareerd worden.

Speciale ondersteuning voor Delphi programma's software en packages

De uitvoer van strings die gevonden zijn in het binaire bestand biedt u een goede kennis van sommige functies en subroutines die aangeroepen worden door het binair bestand.

ASCII phrases

PE Explorer biedt u de mogelijkheid om de eigenschappen van iedere control van Delphi Forms aan te passen in het PE bestand. Er is een hele goede ondersteuning om binnenin Delphi applicaties en pakketten te kijken.

Borland VCL objects

Visual Resource Editor

PE Explorer biedt een van de meest handige, veilige en makkelijk te gebruiken resource editors beschikbaar voor Windows. Visual editing eigenschappen stellen u in staat om snel resources van uitvoerbare bestanden te bekijken, te extraheren, aan te passen, te herbouwen, te verwijderen, of te vertalen vanuit het bestand zonder ook maar één script te hoeven schrijven. Dialoog vensters, menu’s, string tabellen, iconen, typelib en meer zijn direct beschikbaar voor u. Het enige product wat kan werken met PNG, embedded XML manifest bestanden, en Image Lijsten  [meer...]

 • Pas het merk van uw applicatie aan door de iconen en logo's te vervangen
 • Pas de GUI elementen aan van uw favoriete programma's
 • Vertaal applicaties van derden
 • Extraheer afbeeldingen, iconen, geluiden, animaties
 • Voeg applicatie manifests toe aan het uitvoerbare bestand

Met al deze eigenschappen heeft u meer dan voldoende redenen om PE Explorer in uw toolbox te willen hebben.

Win32 PE Disassembler

De disassembler in PE Explorer is ontworpen om makkelijk in gebruik te zijn ten opzichte van andere disassemblers. Als uw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het reverse engineeren van software en exploiting code, broncode, reviews, testen en evalueren van kwetsbaarheden, PE Explorer zal u enorm veel tijd besparen!

De disassembler bevat een kwalitatief hoog algoritme ontworpen om de assembly taal van doel bestanden zo accuraat mogelijk te reconstrueren.   [meer...]

Digitale Handtekening Viewer

PE Explorer onderzoekt de handtekening en verkrijgt de publieke sleutel van de ontwikkelaar uit het certificaat. Daarna ontsleutelt PE Explorer het message digest met de publieke sleutel, en hetzelfde hash algoritme dat gebruikt is om de message digest te maken wordt nogmaals op de code uitgevoerd om een nieuwe message digest (Echte Bestandshash) te maken. Dan vergelijkt PE Explorer de nieuwe message digest (Echte Bestandshash) met het originele message digest (Ondertekende Bestandshash).

Digital Signature Viewer

Als beiden hashes (Echte Bestandshash en Ondertekende Bestandshash) niet overeenkomen dan weet u dat er aanpassingen zijn gedaan aan het uitvoerbaar bestand (bv. door een virus of hacker).      [meer...]

Snelle DLL Functie Syntaxis Lookup

Zeg vaarwel tegen het doorspitten van enorme help files en door meerdere archieven heen moeten ploeteren alleen maar om een hash te maken voor een API referentie. Nu kunt u wanneer u functies aan het reviewen bent met de Geïmporteerde/Geëxporteerde en Vertragings Geïmporteerde viewers op een functie entry klikken en het zal onmiddellijk de aanroep syntaxis tonen voor die functie. Werken met een Delphi bestand? Het zal u de geïmporteerde functie prototypes in Pascal syntaxis tonen!

Quick Function Syntax Lookup

Parameters, return warden, aanroep conventions zijn gemakkelijk weergegeven voor u in het venster hieronder. Een dubbelklik op een entry zal de Syntaxis Omschrijvings DLL Editor openen om commentaar toe te voegen of details aan te passen.   [meer...]

 Download PE Explorer

Dependency Scanner

De Afhankelijkheids Scanner tool stelt u in staat om recursief alle statisch gelinkte modules te scannen en om een lijst van alle bestanden die nodig zijn voor een applicatie of DLL om uitgevoerd te worden te bekijken.

Dependency Scanner

Afhankelijkheids Scanner laat u ook de missende modules zien en detecteert laadvertragings-afhankelijkheden.   [meer...]

Uitpakken van Kwaadwillende Software

PE Explorer bevat de UPX, Upack en NSpack Uitpakker plugins om bestanden uit te pakken die gecomprimeerd zijn met UPX, Upack en NSPack. De plugins kijken of uw bestand is verpakt met UPX, NSPack of WinUpack en pakken deze automatisch uit.

UPX Unpacker

De Uitpakker plugins recreëren een uitvoerbaar bestand tot de oorspronkelijke vorm, voordat het verpakt was. Dit stelt u in staat om statische analyse uit te voeren op de uitgepakte data.

De UPX Uitpakker plugin werkt op verpakte kwaadwillende uitvoerbare bestanden en kan zelfs overweg met een bestand wat verpakt is met UPX en vervolgens handmatig aangepast waardoor UPX zelf het niet uit kan pakken.    [meer...]

 

 

PE Explorer
Kijk eens naar de Screenshots Hoe te bestellen
Download een 30 dagen probeerversie van PE Explorer